27-04-2022 – Επιστημονική Συνάντηση UROtech22




Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Η Επιστημονική Συνάντηση UROtech22 (https://urotech.uroweb.org/) θα λάβει χώρα στις 26-28 Μαΐου 2022 στην Κωνσταντινούπολη και σηματοδοτεί τη συνεργασία τριών Τμημάτων της EuropeanAssociation of Urology (EAU). Συγκεριμένα, συνδιοργανώνεται από τα Τμήματα Uro-technology (ESUT)Urolithiasis (EULIS) &  Robotic Urology (ERUS) της EAU. Το επίπεδο της συνάντησης αναμένεται να είναι εξαιρετικό, καθώς θα συμμετέχουν διεθνώς αναγνωρισμένοι Ουρολόγοι με παρουσιάσεις, αλλά και ζωντανές αναμεταδόσεις χειρουργείων.
 
Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία εξασφάλισε για την εγγραφή των Ελλήνων συναδέλφων – Μελών της, χαμηλότερο κόστος εγγραφής, εφόσον συγκεντρωθούν τουλάχιστον 20 συνάδελφοι, Μέλη της EAU, από τη χώρα μας. Ειδικότερα:
 
Ειδικευόμενοι μέλη της ΕΟΕ/EAU – € 55
Ειδικευμένοι μέλη της ΕΟΕ/EAU –   € 200
 
Οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν μέσω της ΕΟΕ, η οποία στην συνέχεια θα προβεί στην ομαδική εγγραφή των Μελών μας. Όσες και όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη συνάντηση UROtech22, παρακαλούμε να μας στείλετε απαντητικό e-mail, με τα ακόλουθα στοιχεία σας στα Λατινικά, καταβάλλοντας παράλληλα το αντίστοιχο αντίτιμο εγγραφής στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΟΕ.
 
EAU ID no:
Name/Surname:                                         
Category (trainee/urologist):
Date of Birth:
Title:
Hospital or Institute or other:
 
Πληρωμή με e-banking στον ακόλουθο λογαριασμό της ΕΟΕ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR39 0171 4360 0064 3614 4147 493
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία
 
Προθεσμία συμμετοχής στην ομαδική εγγραφή: Δευτέρα 16/5/2022

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Αθανάσιος Ε. Δελλής
Γεν. Γραμματέας