10.07.2024 – Πανελλήνια μελέτη για την ιατρική εκπαίδευση

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΥΣ – ΠΑΡΕΔΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΟΕ

Εκ μέρους του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, και του καθηγητή κ. Αργύρη Στριγγάρη, σας προωθούμε ενημέρωση για μια Πανελλήνια μελέτη για την Ιατρική Εκπαίδευση στην Ελλάδα με έμφαση στους ειδικευόμενους. Σκοπός της έρευνας είναι να μελετηθεί πανελλαδικώς η ποιότητα της εκπαίδευσης και οι συνθήκες εργασίας στην κάθε ειδικότητα, καθώς και τις απόψεις των ειδικευόμενων ιατρών και των φοιτητών Ιατρικής πάνω στις αλλαγές που δρομολογεί για την έναρξη της ειδικότητα η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. 

Παρακαλούμε τους Ειδικευόμενους Ουρολόγους – μέλη μας, να διαθέσουν λίγα λεπτά στην συμπλήρωση του ερωτηματολόγιου, το οποίο θα το προμηθευτείτε στέλνοντας ένα απλό e-mail στο eipes.study@gmail.com, για να σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος.

Η μελέτη ΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ και έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Βιοηθικής και Δεοντολογίας του Αιγινητείου Νοσοκομείου. ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ: https://labasim.github.io/eipes_study/

Τελική ημερομηνία συμμετοχής 31/07/2024.

Οι απαντήσεις σας θα μείνουν ανώνυμες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους παραπάνω σκοπούς της ενημέρωσης του κοινού και των συναδέλφων. Στο τέλος της μελέτης, θα προηγηθεί η αποστολή των στατιστικών στοιχείων στους συμμετέχοντες. Η στατιστική επεξεργασία των ευρημάτων θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των συμμετεχόντων.

Με εκτίμηση 

εκ μέρους του ΔΣ

Γεώργιος Ζουπάνος

Γενικός Γραμματέας

elEL