Page 13 - EOE - NEWSLETTER 11
P. 13

          ΑΓΓΕΛΊΕΣ ΘΕΣΕΊΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ
ΠΡΟΚΉΡΥΞΉ ΘΕΣΉΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΉΤΉ Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ν. Ιωνίας “Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ” Πληροφορίες: κ. Ιωάννης Γκερζελής, Διευθυντής – Επιστημονικός Υπεύθυνος, Τηλ.: 6973 030313,
213 2057427
ΠΡΟΚΉΡΥΞΉ ΘΕΣΉΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΉΤΉ
Ουρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ζητεί να προσλάβει Επικουρικό Ιατρό με διετή σύμβαση και δυνατότητα ανανέωσής της. Πληροφορίες: κ. Νάτσε Νάντερ, Διευθυντής ΕΣΥ – Επιστημονικός Υπεύθυνος, Τηλ.: 6974 471511,
email: urognr@gmail.com
ΠΡΟΚΉΡΥΞΉ ΘΕΣΉΣ ΕΠΙΜΕΛΉΤΟΥ
Ουρολογική Κλινική Επανορθωτικής και Χειρουργικής Ανδρολογίας του Metropolitan General.
Για περισσότερες πληροφορίες:
κ. Νικόλαος Μερτζιώτης, Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής, Κινητό: 6973 430777
email: n.mertziotis@gmail.com).
ΘΕΣΕΙΣ UROLOGIST CONSULTANTS ΣΤΟ ΉΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Η Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Aberdeen στην Σκωτία, προτίθεται να προσλάβει
σε δύο θέσεις Urologist Consultant, συναδέλφους Ουρολόγους από την
ΕΕ που επιθυμούν να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε με e-mail γράμμα- αίτηση, συνοδευόμενη από ένα πλήρες βιογραφικό στον Διευθυντή της Κλινικής, Prof James N’ Dow (Chair in Surgery), Email j.ndow@abdn.ac.uk, Telephone +44 (0)1224 438133 Προκειμένου να πιστοποιείται
η ιδιότητα μέλους της Ε.Ο.Ε., κοινοποιήστε την αίτησή σας (cc)
στον Καθηγητή Ουρολογίας κ. Ανδρέα Σκολαρίκο (andskol@yahoo.com), μέλος της Επιτροπής Επιστημονικών και Επαγγελματικών Θεμάτων της ΕΟΕ.
  13
 ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Ε
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Την εποχή της πανδημίας covid-19, καθώς τα περισσότερα νοσοκομεία μας αναδιαρθρώθηκαν για την αντιμετώπιση των χιλιάδων ασθενών με covid-19, η πρακτική εκπαίδευση των νέων ιατρών στα υπόλοιπα γνωστικά αντικείμενα έχει επηρεαστεί σημαντικά.
Αρκετά προβλήματα έχουν ανακύψει, περισσότερο ή λιγότερο στην σωστή εκπαίδευση των συναδέλφων μας ειδικευομένων ανά́ ειδικότητα.
Με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), διοργανώθηκε διαδικτυακή συνάντηση, στην οποία προσκλήθηκαν και συμμετείχαν εκπρόσωποι Ιατρικών Συλλόγων, Ιατρικών Σχολών, Ιατρικών Επιστημονικών Εταιρειών/Ιατρικών Επαγγελματικών Ενώσεων και ειδικευόμενοι ιατροί - μέλη της Γ.Σ. του Π.Ι.Σ. Στόχος η αποτίμηση του προβλήματος, η ανίχνευση πιθανών λύσεων και η συνδιαμόρφωση προτάσεων.
Την Ε.Ο.Ε. εκπροσώπησε ο Ταμίας του ΔΣ κ. Ευάγγελος Φραγκιάδης, ο οποίος σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ειδικευομένων, κατέθεσε γραπτώς τις προτάσεις της Εταιρείας.
➜ Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου με τα συμπεράσματα της Εκδήλωσης
  ΧΡΉΣΉ ΣΉΜΑΤΟΣ Ε.Ο.Ε (LOGO E.O.E)
Το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να υπενθυμίσει σε όλα τα μέλη της Εταιρείας, ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΟΕ (άρθρο 3, παρ 3), “... Ουδείς δύναται να χρησιμοποιεί το σήμα της Εταιρείας ή οιαδήποτε παραλλαγή αυτού δίχως την προγενέστερη έγγραφη άδειά της ..."
Το σήμα της ΕΟΕ έχει κατοχυρωθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, ενώ, η εν λόγω απόφαση έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή. Με βάση τα ανωτέρω, παρακαλούμε θερμά Συναδέλφους οι οποίες/οι χρησιμοποιούν το σήμα χωρίς έγγραφη άδεια της Εταιρείας, αφού η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του, να τη διακόψουν.
Σε αντίθετη περίπτωση, η Εταιρεία θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματα που απορρέουν από την ανωτέρω απόφαση.
    

   11   12   13   14   15