// Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ως Πρόεδρος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας υποδεχτώ στο 22ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί από 16-19 Οκτωβρίου 2014. Η Κρήτη, το σταυροδρόμι των τριών ηπείρων, που συνδυάζει το καινούργιο με το παλιό, την αρχαιότητα με τη σύγχρονη ιστορία, είναι το νησί που θα μας φιλοξενήσει και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Creta Maris, στη Χερσόνησο του Νομού Ηρακλείου.
 
Το Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία ανά διετία εκδήλωση της Εταιρείας μας, στη διάρκεια της οποίας δίνεται σε όλους η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το επιστημονικό μας έργο, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας και να ανταλλάξουμε απόψεις κι εμπειρίες. Είναι επίσης μία σημαντική ευκαιρία να ανανεώσουμε παλιές φιλίες και να δημιουργήσουμε νέες.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει καταρτίσει ένα επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με αναφορά σε όλες τις νεώτερες εξελίξεις, στα επίκαιρα, αλλά και στα αμφιλεγόμενα θέματα της ειδικότητάς μας σε όλους τους τομείς της, κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα της ευρείας ανταλλαγής απόψεων και συζήτησης μεταξύ των συνέδρων.  Στόχος μας υπήρξε να δοθεί επιστημονικό βήμα σε νέους συναδέλφους, με ήδη  αξιόλογη παρουσία στον επιστημονικό μας χώρο, που θα αποτελέσουν και τη μελλοντική διασφάλιση της ειδικότητάς μας στις προκλήσεις, αλλά και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στις επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Συνεδρίου μας, για το οποίο προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Γεώργιος Μουτζούρης
Πρόεδρος ΕΟΕ & 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου


// Online Υπηρεσίες

Υποβολή εργασιών

Διαβάστε περισσότερα »