Υποβολή εργασιών

Η Διαδικασία υποβολής εργασιών έχει ολοκληρωθεί και το σύστημα υποβολής έχει κλείσει.
Oι περιλήψεις έχουν αποσταλεί στην Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου προς αξιολόγηση. 


  • Η αποδοχή ή μη της εργασίας σας, από την Επιστημονική Επιτροπή, θα ανακοινωθεί στο υπεύθυνο για την υποβολή συγγραφέα της εργασίας μέχρι τις 10/07/2014. Εάν δε λάβετε απάντηση μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στο τηλ. 210 7414700. Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα (σε μεταγενέστερο στάδιο) για τον τρόπο, την ημέρα και ώρα παρουσίασης της εργασίας τους.
  • Οι συγγραφείς των οποίων οι εργασίες (Προφορικές, Αναρτημένες, VIDEOS), θα γίνουν αποδεκτές από την Επιστημονική Επιτροπή του 22ου Πανελληνίου Ουρολογικού Συνεδρίου, οφείλουν να τις παρουσιάσουν στο Συνέδριο.
  • Κανείς συγγραφέας δεν μπορεί να παρουσιάσει περισσότερες από τρεις (3) εργασίες. Δεν θα γίνονται δεκτές περισσότερες από δώδεκα (12) εργασίες, οι οποίες έχουν υποβληθεί από την ίδια Κλινική.
  • Η Επιστημονική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει μετά την αξιολόγηση διαφορετικό είδος ή/και θεματική ενότητα παρουσίασης της περιλήψεως. Ο υπεύθυνος για την υποβολή συγγραφέας θα λάβει τη σχετική ενημέρωση μετά το πέρας της διαδικασίας αξιολόγησης.
  • Προϋπόθεση για την αποδοχή της περιλήψεως προς παρουσίαση στο Συνέδριο αποτελεί η έγκαιρη καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής του υπεύθυνου για την παρουσίασή της συγγραφέα. Σε περίπτωση παρουσίασης από τον ίδιο συγγραφέα περισσοτέρων της μίας εργασιών, θα πρέπει το δικαίωμα συμμετοχής να καταβληθεί από κάποιον άλλον εκ των συγγραφέων.
  • Τυχόν διορθώσεις ή αλλαγές μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής θα γίνονται δεκτές μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Αξιολόγησης.
Οι εργασίες που θα επιλεγούν, θα παρουσιασθούν ως Προφορικές ή Αναρτημένες Ανακοινώσεις (poster) ή Επιστημονικές Προβολές (Videos) και οι περιλήψεις τους θα δημοσιευθούν στον ειδικό Τόμο Περιλήψεων (Abstract Book) που θα διανεμηθεί στο Συνέδριο

Προφορικές Ανακοινώσεις
Οι Προφορικές Ανακοινώσεις θα παρουσιαστούν σε συνεδριάσεις των εξήντα (60) λεπτών.  Η εκφώνηση των Προφορικών Ανακοινώσεων θα είναι συνολικής διάρκειας επτά (7) λεπτών συμπεριλαμβανομένου του χρόνου παρουσίασης οπτικοακουστικού υλικού και της συζήτησης. Οι αίθουσες συνεδριάσεων θα είναι εφοδιασμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή, data projector και οθόνη.

E-posters (Αναρτημένες Ανακοινώσεις)
Η παρουσίαση των Αναρτημένων Ανακοινώσεων (Posters) στο 21ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο θα γίνει ηλεκτρονικά, με χρήση της πρωτοποριακής πλατφόρμας ePostersLive, που απλουστεύει τη διαδικασία υποβολής περιλήψεων για τους συγγραφείς και διακρίνεται για το φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό της. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.
Επιπλέον της απλής ανάρτησης, ορισμένος αριθμός  e-posters θα προεπιλεγούν για ολιγόλεπτη προφορική παρουσίαση (3 λεπτά, 3-5 slides), σε ειδικές συνεδρίες σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Video
Η διάρκεια των Videos δεν πρέπει να υπερβαίνει τα έξι (6) λεπτά και θα διατίθενται τρία (3) λεπτά για συζήτηση.