Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, καθώς και η Οργανωτική Επιτροπή έχουν την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουν στο 23ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-23 Οκτωβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Rodos Palace στην Ρόδο.
 
Το Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία ανά διετία εκδήλωση της Εταιρείας μας, μια εκδήλωση θεσμό, που χαρακτηρίζεται ως το σημείο συνάντησης των κορυφαίων επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με την Ουρολογία. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων, η περαιτέρω διερεύνηση των γνώσεών μας, μέσω της παρουσίασης των τελευταίων επιστημονικών μελετών, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου καταρτίζει ένα τετραήμερο επιστημονικό πρόγραμμα  υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και ενδιαφέροντος, με αξιόλογες παρουσιάσεις και ομιλίες από διακεκριμένους και καταξιωμένους ομιλητές. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις νεώτερες εξελίξεις, στα επίκαιρα, αλλά και στα αμφιλεγόμενα θέματα της ειδικότητάς μας, αποσκοπώντας στην έγκυρη ενημέρωση των παλαιότερων αλλά κυρίως των νεότερων μελών μας και διασφαλίζοντας τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις, αλλά και στις ευκαιρίες που συνεχώς παρουσιάζονται.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, πέραν όλων των παραπάνω, αποτελεί επίσης και μία σημαντική ευκαιρία να ανανεώσουμε παλιές φιλίες, αλλά και να δημιουργήσουμε νέες.

Με χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Συνεδρίου μας, συμβάλλοντας και εσείς στη διοργάνωση μιας άκρως σημαντικής επιστημονικής συνάντησης.

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Για την Οργανωτική Επιτροπή

Φραγκίσκος Σοφράς
Πρόεδρος ΕΟΕ & 23ου Πανελληνίου Συνεδρίου